Η Kim Kardashian συνάντησε τον Donald Trump στο Λευκό Οίκο

Η Kim Kardashian συνάντησε τον Donald Trump στο Λευκό Οίκο

Το είχε πει το Vanity Fair ότι οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας θα συνόδευαν την Kim Kardashian και την ομάδα των δικηγόρων της στη Δυτική Πτέρυγα και έπειτα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Η Kim την Τετάρτη επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο για να συζητήσει με τους συμβούλους του Trump το αίτημα για αποφυλάκιση της 63χρονης Marie Johnson, η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η τηλεπερσόνα έχει αναλάβει μια σημαντική πρωτοβουλία, την αποφυλάκιση της Johnson μια γυναίκα η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη -χωρίς δικαίωμα έφεσης- για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνωμοσία σε υπόθεση ναρκωτικών.

Έχει περάσει ήδη 21 χρόνια στη φυλακή, είναι συγγραφέας και μέντορας, και δεν παραβίασε κανέναν κανόνα κατά την εκτέλεση της ποινής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kim συνάντησε επίσης στη Δυτική Πτέρυγα τον Τζάρεντ Κούσνερ, ανώτερο σύμβουλος του Trump και σύζυγο της κόρης του Ιβάνκα, για να συζητήσουν τη μεταρρύθμιση των φυλακών.

Παρότι η Kim δεν συζήτησε με τον ίδιο τον Trump για να ζητήσει να δοθεί χάρη στην κρατούμενη, είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει και οι δυο τους πόζαραν μαζί μέσα στο γραφείο του, με το στιγμιότυπο να έχει γίνει viral.