Η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι περιμένει τρίτο παιδί

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι περιμένει τρίτο παιδί

Μετά από πλήθος φημών, για την Kim Kardashian και τον Kanye West που πρόκειται να γίνουν για τρίτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Το συγκεκριμένο γεγονός είχε γραφτεί πολλές φορές το πρόσφατο διάστημα, ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από την οικογένεια.

Σε teaser της 14ης σεζόν του Keeping Up With the Kardashians η Kim ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην αδερφή της Khloe, κατά τη διάρκεια ενός τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα η Kim ρωτάει την αδερφή της «Τι συμβαίνει κάθε φορά που σoυ λέω: “Μαντεψε”;» και η Khloe στη συνέχεια καταλαβαίνει πως κάποιος είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα ανακοινώνονται και επίσημα μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας. Η τηλεπερσόνα είχε εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον της για παρένθετες μητέρες, όταν την είχαν ενημερώσει πως δεν θα ήταν ασφαλές για την υγεία της να κυοφορήσει για τρίτη φορά.

Εκτός των άλλων στο trailer για τη νέα σεζόν βλέπουμε τη σχέσης της Khloe με τον Tristan Thompson, αλλά και τις δυσκολίες του Rob Kardashian με την πρώην του Blac Chyna καθώς και τη Kourtney Kardashian αποκαλύπτει για τον Scott Disick: «Έχω εγκαταλείψει να προσπαθώ να είμαι με τον άνθρωπο που έχω αποκτήσει τρία παιδιά».