Η Kim Cattrall πουλάει την έπαυλη που χρησιμοποιούσε ως καταφύγιο την εποχή του Sex and the City

Η Kim Cattrall πουλάει την έπαυλη που χρησιμοποιούσε ως καταφύγιο την εποχή του Sex and the City

Την παραθαλάσσια έπαυλή της στο Hamptons αποφάσισε να πουλήσει η Kim Cattrall. Ένα σπίτι που ήταν το καταφύγιό της όσο γυρίζοντας η σειρά Sex & the City.

H Vivian Marino συντάκτρια των New York Times με ειδίκευση σε θέματα real estate, σημείωσε ότι η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι το 1998. Ήταν εκείνη η χρονιά που την γνωρίσαμε ως Samantha Jones μέσα από τη σειρά του HBO που αργότερα αγαπήθηκε σε όλο τον πλανήτη. Η ίδια συνήθιζε να το αποκαλεί το “καταφύγιό” της και το αγόρασε μόλις 450.000 δολάρια. Σήμερα η αξία του φτάνει τα 3,25 εκατομμύρια.

Η Kim Cattrall και ο πρώην σύζυγός της, Mark Levinson, παντρεύτηκαν σε αυτό το σπίτι. Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για έξι χρόνια, από το 1998 έως το 2004.

Η έπαυλη έχει υδρομασάζ, αίθουσα προβολής, ένα ξεχωριστό studio και τεράστια γυάλινα παράθυρα που προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Η γειτονιά από την άλλη, είναι γνωστή για τους διάσημους κατοίκους της αφού είναι μόλις μία ώρα απόσταση από τη Νέα Υόρκη. Γείτονές της ήταν οι Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker και Robert Downey Jr.

Δείτε φωτογραφίες στο 6sqft.com