Η Khloe Kardashian πώλησε το σπίτι της στο Calabasas για 15,5 εκατ. δολάρια!

Η Khloe Kardashian πώλησε το σπίτι της στο Calabasas για 15,5 εκατ. δολάρια!

Η Khloe Kardashian αποχαιρετά επίσημα το αρχοντικό της στο Calabasas. Το αστέρι του «Keeping Up With the Kardashians», κατάφερε να πωλήσει το σπίτι έναντι 15,5 εκατομμύρια δολάρια -διπλασιάζοντας τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του, καθώς το είχε αποκτήσει πριν από 6 χρόνια έναντι 7,2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο μεσίτης της οικογένειας Tomer Fridman, είχε αναφέρει παλιότερα ότι το σπίτι «είναι μία πραγματική ιστορία για το Hollywood». «Αρχικά χτίστηκε από την πρώην σύζυγο ενός διάσημου κωμικού ηθοποιού και στη συνέχεια αγοράστηκε από έναν νεαρό ποπ σταρ, πριν καταλήξει σε μία αγαπημένη διασημότητα», είχε πει χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Τον Μάρτιο του 2016, το σπίτι της Khloe παρουσιάστηκε στο Architectural Digest μαζί με το σπίτι της αδελφής της Kourtney, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο.

Τότε η Khloe αποκάλυψε ότι αγόρασε το σπίτι από τον Justin Bieber το 2014, και τα αρχεία ιδιοκτησίας δείχνουν ότι ο Bieber είχε αγοράσει το σπίτι από την πρώην σύζυγο του Eddie Murphy, Nicole μετά το διαζύγιο του ζευγαριού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ