Η Khloe Kardashian μαθαίνει στην 1 έτους κόρη της να «μετράει» θερμίδες

Η Khloe Kardashian μαθαίνει στην 1 έτους κόρη της να «μετράει» θερμίδες

Η Khloe Kardashian αυτές τις ημέρες περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την αδερφή της Kim Kardashian και τα παιδιά τους στις Μπαχάμες.

Η τηλεπερσόνα είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά η Khloe δημοσίευσε μια φωτογραφία με την 1 έτους κόρη της True, που στάθηκε αφορμή για να εξαγριωθεί το Twitter με τη reality star σε ότι αφορά τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί η κόρη της αλλά και η ανιψιά της Chicago.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε τα δύο μικρά κορίτσια να κάθονται η μία δίπλα στην άλλη και να τρώνε γαριδάκια και στη λεζάντα η Khloe έγραψε:

“Chicago: Άκουσα τη μαμά μου να λέει ότι οι θερμίδες των διακοπών δεν μετράνε. True: Μη μου το πεις δεύτερη φορά Chi”.

Το twitter κατηγορεί την Khloe Kardashian ότι μαθαίνει την «κουλτούρα της δίαιτας» σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, ένας χρήστης έγραψε:

«Τίποτα δεν μπορεί να κάνει μία οικογενειακή φωτογραφία καλύτερη από τα αστεία που μπορούν να κάνουν μικρά παιδιά για μέτρημα θερμίδων».

Φυσικά πολλοί ήταν και αυτοί που έσπευσαν να την υπερασπιστούν τονίζοντας πως η Khloe φυσικά αστειεύεται, όμως πρέπει να είναι προσεκτική και να κατανοήσει τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει στα παιδιά.