Η Khloe Kardashian επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με τον ποιο γλυκό τρόπο

Η Khloe Kardashian επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με τον ποιο γλυκό τρόπο

Τους τελευταίους μήνες γράφετε-ακούγετε διαρκώς πως η οικογένεια Kardashian ετοιμάζετε να μεγαλώσει καθώς η Khloe και η Kyllie περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, τόσο καιρό κάνεις δεν επιβεβαίωνε ούτε διέψευδε τίποτα μέχρι στιγμής.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Khloe με μια φωτογραφία και ένα πολύ γλυκό μήνυμα, που ανέβασε στα social media, επιβεβαίωσε ολα αυτά που λεγόντουσαν τόσο καιρό περί εγκυμοσύνης.

Η Khloe ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που την δειχνει να αγκαλιάζει μαζί με τα χέρια του συντρόφου της, Tristan Thompson, την κοιλιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Την φωτογραφία συνοδευε και ένα κείμενο το οποίο αναφέρει:

«Το μεγαλύτερο μου όνειρο πραγματοποιήθηκε! Έχουμε ένα μωρό! Περίμενα και αναρωτιόμουν, αλλά ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε ναΤον εμπιστευτώ και να είμαι υπομονετική. Ακόμα μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας δημιούργησε μια ζωή! Tristan, σ’ ευχαριστώ που με αγαπάς με αυτόν τον τρόπο! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν βασίλισσα! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω όμορφη σε όλα τα στάδια! Tristan, πάνω απ ‘όλα, σε ευχαριστώ που με έκανες ΜΑΝΟΥΛΑ!!! Έκανες αυτή την εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική από αυτό που θα μπορούσα να φανταστώ! Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο υπέροχος ήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Σε ευχαριστώ που με έκανες τόσο ευτυχισμένη αγάπη μου!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα θετικά vibes! Ξέρω ότι το κρατήσαμε μυστικό αλλά θέλαμε να το απολαύσουμε μεταξύ της οικογένειάς και των στενών φίλων όσο περισσότερο μπορούσαμε. Για να απολαύσουμε τις πρώτες πολύτιμες στιγμές μας μόνοι μας, οι δυο μας! Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση. Είμαι τόσο ευγνώμων, ενθουσιασμένη, νευρική, πρόθυμη, χαρούμενη και φοβισμένη, όλα σε ένα! Αλλά είναι το καλύτερο σύνολο συναισθημάτων που έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου».

Να πούμε ότι ο Tristan Thompson έχει ήδη ένα παιδί καθώς στις 12 Δεκεμβρίου 2016 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς από την πρώην φίλη του Jordan Craig.