Η Khloe Kardashian αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον Tristan

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον Tristan

Όπως έχει γίνει γνωστό, πριν λίγους μήνες η Khloe Kardashian χώρισε οριστικά με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Tristan Thompson, μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες κατηγορίες που βαραίνουν την Khloe.

Συγκεκριμένα μια πρώην σύντροφος του Tristan, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδί, κατηγορεί της Khloe πως εκείνη ήταν η αιτία για τον χωρισμό τους. Ενώ αναφέρει πως η Khloe μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι όταν εκείνοι περίμεναν το παιδί τους να έρθει στον κόσμο.

Η Khloe, θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια έκανε μερικά instastories εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη προκαταβολικά για την περίπτωση που η αλήθεια που της είχαν παρουσιάσει δεν ισχύει.

«H αλήθεια μου: Συνάντησα τον Tristan επειδή αυτός επέλεξε να βγούμε μαζί σε ένα blind date. Μετά από μερικά ραντεβού ο Tristan μου αποκάλυψε ότι έχει μία πρώην η οποία ήταν έγκυος. Προφανώς, αυτό με έκανε επιφυλακτική και δεν ήξερα αν έπρεπε να ξεκινήσω μία σοβαρή σχέση μαζί του. Μου ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πολύ πριν γνωριστούμε. Είχα επαφές με τον στενό του κοινωνικό κύκλο και μου έδειξε αποδεικτικά στοιχειά (μηνύματα που αντάλλασσαν) και χρησιμοποίησε ακόμα και του δικηγόρους του για να μου το αποδείξει. Οι καλύτεροι του φίλοι, οι συνεργάτες του, ακόμα και η μητέρα του μου είπαν ότι όντως είχαν χωρίσει πολύ πριν εμφανιστώ.

Νιώθω μεγάλη απογοήτευση που πρέπει να τα δημοσιεύσω αυτά… αλλά πρέπει να πω την αλήθεια μου. Πάρτε το όπως θέλετε.Αυτή είναι η αλήθεια μου! Η αλήθεια που πίστεψα εγώ. Εάν για κάποιο λόγο ΔΕΝ είναι αυτή η αλήθεια νιώθω μεγάλη λύπη που ο TRISTAN και ο περίγυρος του είπαν τόσα ψέματα για κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να είναι αλήθεια όσα ξέρω εγώ. Ο Θεός ξέρει πόσο προσεύχομαι τώρα και αλήθεια δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αλήθεια, μέσα από την καρδιά μου συγνώμη! Συγγνώμη αν προκάλεσα πόνο. Καμία γυναίκα δεν αξίζει να περνάει κάτι τέτοιο!» έγραψε η Khloe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.