Η Khloe Kardashian έκανε την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση

Η Khloe Kardashian έκανε την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί εγκυμοσύνης για τις Kardashian με την Khloe και την Kyllie να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, οργιάζουν όμως εκείνες δεν έχουν παραδεχθεί τίποτα ως τώρα. Όμως στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει το trailer από τα νέα επεισόδια της σειράς KUWTK και φαίνεται πως η Khloe ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στην οικογένεια της. Το βίντεο αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη μέχρι στιγμής τους τελευταίους μήνες.

Οι φωτογραφίες στις οποίες έχει απαθανατιστεί τον τελευταίο καιρό η Khloe την δείχνουν με μια υποψία φουσκωμένης κοιλιάς. Το καινούργιο trailer όμως είναι αυτό που περιμέναμε και που αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Koko. Στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται η reality star να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση και όλοι υποθέτουν πως η ανακοίνωση αυτή είναι για το παιδί που περιμένει.

Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα της Kris Jenner, να φωνάζει ένα μεγάλο «τι» ξαφνιασμένη και συγκινημένη, ενώ η Kim την ρωτάει «δεν το ήξερες»; Η Khloe και ο Tristan Thomspon περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και σύντομα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση.