Η Khloe και η Kourtney Kardashian εξομολογήθηκαν ότι δεν λούζονται συχνά τελευταία

Η Khloe και η Kourtney Kardashian εξομολογήθηκαν ότι δεν λούζονται συχνά τελευταία

Οι μέρες της καραντίνας έφεραν τα πάνω- κάτω στις ζωές όλων.

Μάλιστα, ήταν μια καλή ευκαιρία για να εκπαιδεύσουμε τα μαλλιά μας να μην είναι τόσο λιπαρά. Από ότι φαίνεται και οι αδερφές Kardashian, Kourtney και η Khloe έκαναν το ίδιο.

Σε ένα live που έκαναν οι δυο τους, η Khloe λέει στην αρχή του βίντεο πως αυτά είναι τα μαλλιά της όταν έχει κάνει μόλις ένα ντους και τα έχει αφήσει να στεγνώσουν φυσικά στον ύπνο, ότι μαλλιά, τουλάχιστον, έχουν βραχεί!

Αυτό που εξηγούν και οι δύο είναι πως το να πλένεις τα μαλλιά σου κάθε-μία-μέρα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην τρίχα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, γιατί το καθημερινό λούσιμο τους στερεί τα καλά έλαια που θρέφουν την τρίχα, γιατί με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η ψαλίδα αλλά και γιατί ακόμη βάζοντας κάθε μέρα προϊόντα στα μαλλιά σου και χωρίς να τα ξεπλένεις καλά μπορεί να προκαλέσεις build up προϊόντων.

Στην συνέχεια του βίντεο η Kourtney εξηγεί ότι ένα tip που ακολουθεί είναι να πλένει τα μαλλιά της με σκέτο νερό μετά την γυμναστική, ενώ η Khloe λέει πως στην αρχή της εβδομάδας κάνει ένα «full shampoo wash», όπως το ονομάζει και για τις υπόλοιπες μέρες χρησιμοποιεί dry shampoo.