Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να κόψει κοντά τα μαλλιά της

Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να κόψει κοντά τα μαλλιά της

Η Kendall Jenner έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της Victoria’s Secret και όχι άδικα. Το μοντέλο εκτός από «αγγελάκι» είναι μέλος της οικογένειας Kardashian και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που απασχολεί τα media.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Kendall μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μαλλιά της καθώς έχει κάνει πολλά πράγματα για χάρη της μόδας. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα έκανε ποτέ, και αυτό είναι να κόψει τα μαλλιά της.

«Σκέφτομαι μερικές φορές να τα έκοβα εντελώς… Όχι να τα ξύριζα. Αλλά σκέφτομαι να τα έκοβα όλα», είπε αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που δεν θέλει να το κάνει είναι ότι δεν θέλει μα μοιάζει με την μητέρα της Kris Jenner.

«Αυτό είναι το πρόβλημα! Αν κόψω κοντά τα μαλλιά μου, μετά μοιάζω με την μαμά μου! Μου έχουν φορέσει κοντές περούκες σε φωτογραφίσεις. Είμαι πραγματικά μια mini Kris Jenner, όταν έχω αυτά τα μαλλιά», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Παρόλα αυτά, η Kris Jenner δεν πτοείται από αυτό καθώς έχει κάνει πολλά πράγματα ώστε να μοιάσει με τις κόρες της και περισσότερο με την Kim Kardashia, αφού συχνά την αντιγράφει στο hair look αλλά και στο ντύσιμο της.