Η Kendall Jenner απαντά σε όσους την χλεύασαν επειδή έχει….ακμή

Η Kendall Jenner απαντά σε όσους την χλεύασαν επειδή έχει....ακμή

Η Kendall Jenner αποφάσισε να απαντήσει σε όσους σχολίασαν αρνητικά το ότι εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες με ακμή στο πρόσωπό της.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Giambattista Valli, και έγινε αντικείμενο έντονου σχολιασμού με αφορμή το δέρμα της που δεν ήταν αψεγάδιαστο αλλά είχε εμφανή σημάδια ακμής.

Η Kendall μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter απάντησε σε όσους την κριτίκαραν για αυτή την εμφάνισή γράφοντας:

«Ποτέ μην αφήνετε τέτοιες αηδίες να σας σταματούν», απαντώντας σε έναν χρήστη που της είπε πως το ότι η Kendall εμφανίστηκε με ακμή και έδειχνε πανέμορφη είναι αυτό που χρειάζεται να καταλάβει κάθε κορίτσι.

Το μοντέλο στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα ακμής που αντιμετωπίζει και ποτέ δεν έχει διστάσει να φωτογραφηθεί με τα σπυράκια εμφανή στο πρόσωπό της.

Τον Οκτώβριο του 2015, μάλιστα είχε γράψει στο σάιτ της: «Εκεί που όντως με επηρέασε η ακμή ήταν στη αυτοπεποίθηση που ένιωθα. Μου κατέστρεψε εντελώς την αυτοεκτίμηση». Η Kendall είχε παραδεχτεί πως παλιά ένιωθε τελείως απόκληρη λόγω της ακμής και όταν μιλούσε κάλυπτε το πρόσωπό της για να μην προσέχουν τα σπυράκια. Τότε είχε πει επίσης πως είχε νιώσει επίσης άσχημα για την ακμή της μετά από έναν χωρισμό αλλά τελικά συνειδητοποίησε πως «είναι κομμάτι της ζωής μερικών ανθρώπων και δεν προσδιορίζει το ποιος είσαι».