Η Katy Perry μιλάει για την κατάθλιψη και την σχέση της με τον Orlando Bloom

Η Katy Perry μιλάει για την κατάθλιψη και την σχέση της με τον Orlando Bloom

Η Katy Perry φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Ινδικής Vogue και στη συνέντευξη που συνοδεύει μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα χρόνια που ήταν αρκετά δύσκολα για εκείνη.

Η 35χρονη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα μετά το διαζύγιό της το 2012 από τον Russell Brand, που όπως εξηγεί πέρασε μία περίοδο κατάθλιψης. «Περνούσα κατάθλιψη και δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι», αναφέρει η Katy Perry και συνεχίζει: «Στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να “πέσω” κάτω πολλές φορές. Έπρεπε να περάσω πραγματικά σε ένα ταξίδι ψυχικής υγείας», μέρος αυτού του ταξιδιού είναι και η σχέση της με τον Orlando Bloom.

«Έχω κάνει πολύ ψυχική, πνευματική και συναισθηματική δουλειά τα τελευταία χρόνια. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουμε πει ποτέ ως καλλιτέχνες είναι ότι πρέπει να εμμένουμε στον πόνο για να δημιουργούμε», λέει. «Δεν θέλω να είμαι σε συναισθηματικό πόνο ολόκληρη τη ζωή μου για να γράφω τραγούδια», αναφέρει η τραγουδίστρια.

«… έχω πάει σε θεραπεία, έχω περάσει από τη διαδικασία Hoffman, έχω κάνει φυτική ιατρική … Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την εύρεση ισορροπίας», προσθέτει η Katy Perry. «Ο Orlando είναι η άγκυρα που με συγκρατεί στη γη και είναι πολύ αληθινός, δεν είναι οπαδός της Katy Perry, αλλά της πραγματικής Katheryn Hudson», εξηγεί η τραγουδίστρια.