Η Katy Perry αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει όταν στο παρελθόν είχε χωρίσει με τον Orlando Bloom

Η Katy Perry αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει όταν στο παρελθόν είχε χωρίσει με τον Orlando Bloom

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν τους τελευταίους μήνες η Katy Perry και ο Orlando Bloom, καθώς η τραγουδίστρια είναι έγκυος και σύντομα το ζευγάρι θα κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο του παιδάκι.

Ωστόσο, δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα στη σχέση του ζευγαριού, καθώς όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, οι δυο τους είχαν χωρίσει το 2017, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει πολύ ψυχολογικά.

“Η καριέρα μου εκτοξευόταν όλο και πιο ψηλά και στα ξαφνικά είχα αυτή τη μικρή αλλαγή, πιθανόν όχι τεράστια για έναν εξωτερικό παρατηρητή. Για μένα όμως ήταν συγκλονιστική. Είχα παρατήσει πολλά πράγματα και κυριολεκτικά είχα κοπεί στα δύο. Είχα χωρίσει με το σύντροφό μου, ο οποίος τώρα είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένω.

Ήταν τόσο σημαντικό για μένα το ότι ήμουν χάλια, που δεν μπορούσα να βρω πληρότητα με κανέναν τρόπο. Ζούσα τη ζωή μου σαν διψασμένη pop star. Η ευγνωμοσύνη μου έσωσε τη ζωή γιατί αν δεν την είχα ανακαλύψει θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου και πιθανόν να είχα πηδήξει, αλλά τελικά βρήκα τρόπους να είμαι ευγνώμων.”, είπε η Katy Perry για τον χωρισμό από τον Orlando Bloom.