Η Kate Hudson αποκάλυψε τι είναι αυτό που δεν ανέχεται από τα παιδιά της

Η Kate Hudson αποκάλυψε τι είναι αυτό που δεν ανέχεται από τα παιδιά της

Η Kate Hudson τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο ρόλο της ως μαμά και φροντίζει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και να δείχνει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη η οικογένεια.

Μάλιστα, σε συνέντευξη της αποκάλυψε ότι φροντίζει να θέτει τα όρια ενώ είναι αρκετά αυστηρή.

Η 41χρονη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει διαμορφώσει με τη 2χρονη Rani Rose και τους γιους της Bingham “Bing” Hawn και Ryder Russell, 9 και 16 ετών αντίστοιχα.

Η Hudson δήλωσε ότι θέλει να είναι μια αυστηρή μαμά, λέγοντας:

«Αλλά, είναι και τα πράγματα για τα οποία είμαι αυστηρή. Είμαι αυστηρή και υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που έχω θέσει. Δε διαπραγματεύομαι με τα παιδιά μου συγκεκριμένα πράγματα. Και εκείνο που συνειδητοποίησα σχετικά με αυτό είναι πως όταν θέσεις κάποια όρια στο σπίτι σου, δεν καταλήγεις σε μακροσκελείς διαπραγματεύσεις. Όταν λέω όχι, έχει τελειώσει το θέμα».

H ηθοποιός τόνισε πως πιστεύει στα όρια και ως μητέρα θέλει τα παιδιά της να τα τηρούν και να μαθαίνουν μέσα από αυτή τη διαδικασία.

«Αυτό, πιστεύω είναι ένα σημαντικό μέρος στην ανατροφή τους. Πόσο μπορούν να το παρατραβήξουν. Και πώς ως εσύ ως γονιός, το χειρίζεσαι, είναι μέρος της ωριμότητάς σου», κατέληξε η Kate Hudson.