Η Julia Roberts στην μικρή οθόνη!

Η Julia Roberts στην μικρή οθόνη!

Η Julia Roberts είναι η τελευταία χρονικά σταρ του Hollywood που στρέφεται στην τηλεόραση: θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Μαρία Σεμπλ “Today Will be Different“, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter.

H αμερικανίδα συγγραφέας έγραψε επίσης τη διασκευή για τη μικρή οθόνη του μυθιστορήματός της, όπου κεντρικό πρόσωπο, η ‘Ελινορ Φλουντ, σηκώνεται μια μέρα φιλοδοξώντας να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της και να δώσει “τον καλύτερο εαυτό της”. Ωστόσο οι εξελίξεις παίρνουν απρόσμενη στροφή, ανησυχητική και παράξενη…

«Είμαι κατενθουσιασμένη που η Τζούλια Ρόμπερτς θα ενσαρκώσει την ‘Ελινορ Φλουντ», σχολίασε η συγγραφέας, την οποία επικαλείται το Hollywoodg Reporter, διευκρινίζοντας ότι η σειρά δεν έχει ακόμη βρει εταιρία διανομής.

Η 49χρονη σταρ, η οποία έπαιξε πρόσφατα στο «Money Monster» της Jodie Foster δίπλα στον George Clooney και στην πετυχημένη κωμωδία «Γιορτή της Μητέρας», είχε μέχρι σήμερα περιορισμένες εμφανίσεις ως “guest star” σε τηλεοπτικές παραγωγές, εκτός από την τηλεταινία «The normal heart».

H Roberts που έγινε παγκόσμια σταρ το 1990 με το “Pretty Woman” είναι η τελευταία μεγάλη βεντέτα του Hollywood που μεταπηδά στη μικρή οθόνη, την ώρα που οι τηλεοπτικές σειρές προσφέρουν περισσότερους βασικούς ρόλους κυρίως στις ηθοποιούς και ειδικά σε αυτές πάνω από 40 ετών.

Η Meryl Streep μετέχει στη σειρά “The Nix“, παραγωγός της οποίας είναι ο J.J. Abrams (σκηνοθέτης του “Πολέμου των Άστρων Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνάει”) και που επίσης αναζητεί δίκτυο διανομής, η Julianne Moore και ο Robert De Niro θα παίζουν σε σειρά του Amazon, ο Jonah Hill και η Emma Stone στο “Maniac” στο Netflix, μεταξύ άλλων, ο Anthony Hopkins έπαιξε πρόσφατα στο “Westworld“.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ