Η Julia Roberts η αιτία του φημολογούμενου χωρισμού του George Clooney από την Amal Alamuddin;

Η Julia Roberts η αιτία του φημολογούμενου χωρισμού του George Clooney από την Amal Alamuddin;

Τους τελευταίους μήνες ο George Clooney και η Amal Alamuddin αποφεύγουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις κάνοντας τις φήμες που τους θέλουν να οδηγούνται προς το διαζύγιο να φουντώνουν.

Μπορεί καμία από τις δύο πλευρές να μην έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κρίση στον γάμο τους, ωστόσο όλα δείχνουν, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος για το λαμπερό ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα, αιτία για όλη αυτήν την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Amal, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η σύζυγος του Κλούνεϊ ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο ηθοποιός όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καβγά με τη σύζυγό του έχει πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι στο Μαλιμπού, καθώς δυσκολεύεται πολύ με την κατάσταση που θέτει, σύμφωνα με τον ίδιο, σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο κυκλοφορούν έντονα και κάποιες που θέλουν την Julia Roberts να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού της. Ο 58χρονος Clooney κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα και δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Julia Roberts, με την οποία διατηρούν και μακροχρόνια φιλία.