Η Jordyn Woods έφυγε από το σπίτι της Kylie Jenner

Η Jordyn Woods έφυγε από το σπίτι της Kylie Jenner

Όπως έγινε γνωστό, η Khloe Kardashian για ακόμα μια φορά έπεσε θύμα απιστίας. Μετά μάλιστα από την τελευταία απιστία του Tristan Thompson, ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός!

Η Jordyn Woods, όπως όλα δείχνουν φλέρταρε έντονα με τον Tristan Thompson, τον άντρα της αδερφής της Kylie, Khloe Kardashian. Μπορεί το πρώην ζευγάρι να είχε πολλές on – off στιγμές λόγω των στραβοπατημάτων του μπασκετμπολίστα, όμως το φλερτ με την Jordyn ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ενώ η Khloe χώρισε οριστικά αυτή τη φορά με τον Tristan, σύμφωνα με πηγές η Kylie δεν περνάει καλύτερα, λόγω της προδοσίας της καλύτερης της φίλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού People, η Jordyn έφυγε από την έπαυλη της Kylie στην οποία έμενε και επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της, ζητώντας την υποστήριξη της οικογένειας της για το σκάνδαλο.

Πηγές επίσης ανέφεραν στο περιοδικό πως οι Kardashians θεωρούσαν την Jordyn μέρος της οικογένειας τους καθώς πέρα από το ότι ήταν προσκεκλημένη πάντα σε ότι και να διοργάνωναν, προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν να αναπτυχθεί και σαν επιχειρηματίας.

Οι ίδιες πηγές επίσης αναφέρουν: «η Jordyn ήταν σαν αδερφή για την Kylie. Ήταν αχώριστες και πάντα μαζί. Η Jordyn συχνά βοηθούσε την Kylie με την Stormi και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη να την έχει κοντά της. Από ότι φαίνεται η Kylie δεν είναι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνει όμως της φαίνεται ακατόρθωτο να μένει στο ίδιο σπίτι με εκείνη»

Η Kylie πάντως ακολουθεί ακόμη την Jordyn στο Instagram παρά το ότι οι αδερφές της, Kim, Kourtney και Khloe, την έκανε unfollow μετά που ξέσπασε το σκάνδαλο.