Η Jennifer Lopez τραγούδησε μαζί με την 11χρονη κόρη της στον τελικό του Super Bowl LIV

Η Jennifer Lopez τραγούδησε μαζί με την 11χρονη κόρη της στον τελικό του Super Bowl LIV

Το Super Βowl είναι ο τελικός του αμερικανικού football και αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός στη χώρα κάθε χρόνο, καθώς πρόκειται για το «εθνικό τους άθλημα».

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η Λίγκα φιλοξένησε ένα show στο ημίχρονο αλλά αυτή τη φορά υπό την παρουσία της Jennifer Lopez και της Shakira επάνω στη σκηνή, οι οποίες αιχμαλώτισαν από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα του κοινού.

Η Lopez και η Shakira εντυπωσίασαν στη σκηνή του Super Bowl, χαρίζοντας στους οπαδούς το πιο φαντασμαγορικό show, ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η κόρη της J.Lo, Emme.

Συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος του show η 11χρονη ντυμένη στα λευκά, πήρε το μικρόφωνο από τη μητέρα της, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε, μαγεύοντας το κοινό.

Η κόρη της Lopez ξεκίνησε την ερμηνεία της με τον «Let’s get loud» καταφέρνοντας να συγκινήσει με ένα τόσο ανεβαστικό τραγούδι, ενώ στα στα ντραμς την συνόδευε η Shakira και η μητέρα της δίπλα της, να ενώνουν στη συνέχεια τις φωνές τους.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την εμφάνιση της 11χρονης τα social media πήραν… φωτιά από τις αντιδράσεις των χρηστών που έμειναν με «ανοιχτό» το στόμα, αφού η ερμηνεία της Emme μόνο κορίτσι 11 χρονών δεν θύμιζε.

Η Jennifer Lopez συνεχώς ενθαρρύνει την κόρη της να τραγουδάει και την ανεβάζει πολύ συχνά στα social media βίντεο που δείχνουν τη μικρή να ερμηνεύει διάφορα κομμάτια.