Η Jennifer Lopez μιλάει για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για τρίτη φορά

Η Jennifer Lopez μιλάει για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για τρίτη φορά

Κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς το αμερικάνικο People κυκλοφορεί ένα ειδικό τεύχος με πολλαπλά εξώφυλλα, όπου απεικονίζονται τα πρόσωπα της χρονιάς.

Φέτος, μεταξύ άλλων είναι τέσσερις γυναίκες η Jennifer Aniston, η Michelle Obama, η Taylor Swift και η Jennifer Lopez.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, βιώνει την πιο αποδοτική κι επιτυχημένη χρονιά της καριέρας της, μιας και προαλείφεται για υποψηφιότητα στα Όσκαρ, ενώ προετοιμάζεται και για το Super Bowl.

Εκτός από τα επαγγελματικά της, η JLo διανύει και στα προσωπικά της την καλύτερη χρονιά της. Μιας και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι ένας άντρας που της έκλεψε την καρδιά και που του έκλεψε κι εκείνη την δική του.

Μάλιστα, το ζευγάρι ένωσε τους ζωές και τα συναισθήματά τους, φαίνεται πως θέλουν και ένα παιδάκι, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς.

Η Jennifer Lopez είπε στο περιοδικό People, πως τα δύο παιδιά της, ο Μαξ κι η Εμ, θα ήθελαν ένα αδερφάκι.

«Δεν ξέρω αν είναι στο θέλημα του Θεού, αλλά είμαι πολύ ανοιχτή στο να προσπαθήσουμε. Τα παιδιά μου λατρεύουν να έχουν τη Νατάσα και την Έλλα (τις δύο κόρες του Ροντρίγκεζ) στη ζωή τους, άρα να έχουν δύο έξτρα αδερφές.

Είμαστε ένα ωραίο μείγμα οικογένειας και νομίζω όλοι θα ενθουσιάζονταν (αν κάναμε κι άλλο παιδί). Νομίζω ότι ο Θεός μας έφερε κοντά επειδή μοιάζουμε πολύ, αλλά κι επειδή ανεβάζουμε ο ένας τον πήχη για τον άλλο.

Είναι πολύ επιτυχημένος από μόνος του, κι έχω κι εγώ την επιτυχία μου. Δεν χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για να πετύχουμε. Τον χρειαζόμαστε όμως για να εξελισσόμαστε και να προοδεύουμε, να φτιάξουμε την οικογένεια μας και να μάθουμε στα παιδιά μας πως τους δίνουμε κάτι που εμείς δεν το είχαμε», είπε η Jennifer Lopez.