Η Jennifer Lopez μεταμορφώθηκε σε Madonna και εντυπωσίασε

Η Jennifer Lopez μεταμορφώθηκε σε Madonna και εντυπωσίασε

Μπορεί το φετινό Halloween να είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αυτό όμως δεν πτόησε τους λάτρεις της γιορτής.

Ανάμεσα τους φυσικά και πολλοί διάσημοι που έσπευσαν και αυτή τη φορά να μεταμορφωθούν σε διάφορους ρόλους κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Στη λίστα αυτή ανήκει και η Jennifer Lopez που για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε τους fans της αφού η τελευταία της μεταμόρφωση ήταν άκρως πετυχημένη.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε την απόλυτη μεταμόρφωση σε Madonna και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η JLO και Madonna είναι δύο γυναίκες είδωλα, που ανεξαρτήτως μουσικών προτιμήσεων, όλοι παραδεχόμαστε πως είναι από τις λίγες celebrities που κατάφεραν στην πάροδο του χρόνου να παραμείνουν στην κορυφή και μέχρι και σήμερα, αποτελούν δύο από τις πιο πολυσυζητημένες και αγαπητές γυναίκες του πλανήτη.

Μάλιστα, οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε ακριβώς τις σχέσεις τους και το φετινό Halloween μας έδειξε πως μάλλον οι δύο κυρίες της showbiz τα πάνε πολύ καλά… αφού η Lopez αποφάσισε να “μεταμορφωθεί” σε Madonna.

Η λατίνα σταρ αποφάσισε να αναβιώσει την εμβληματική εμφάνιση της Madonna στο “Like a Virgin” το 1984 και το αποτέλεσμα πραγματικά μάς εντυπωσίασε.

Η τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση φορώντας κολιέ από πέρλες, λευκό lingerie top και φούστα από τούλι με λεπτομέρειες από καρδιές.