Η Jennifer Lawrence πήρε δώρο μία porsche στην Κris Jenner

Η Jennifer Lawrence πήρε δώρο μία porsche στην Κris Jenner

H οικογένεια Kardashian φημίζεται για τα πανάκριβα δώρα που ανταλλάσσει τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτοκίνητα, συλλεκτικές τσάντες του οίκου Hermes, κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας είναι κάποια από αυτά που έχουμε δει να ξετυλίγουν on camera.

H Kris Jenner αστειευόμενη προφανώς ζήτησε από τη Jennifer Lawrence ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα μία porshce για δώρο και εκείνη ως σωστή φίλη της το αγόρασε για τα Χριστούγεννα.

Με τη διαφορά ότι η Kris δεν μπορεί να το οδηγήσει, καθώς πρόκειται για ένα παιδικό αυτοκίνητο. Ένα δώρο που μπορεί η ίδια η Jenner να μη χρησιμοποιήσει, αλλά τα εγγόνια της θα το χαρούν ιδιαιτέρως!

H Kris όταν έβαλε το δώρο της ευχαρίστησε την Jennifer μέσα από το λογαριασμό της στο instagram γράφοντας στην ανάρτηση:  Η BFF μου #Jenniferlawrence με ρώτησε τι ήθελα για τα Χριστούγεννα και φυσικά είπα μια Porsche, DUH. Το κορίτσι μου δεν με απογοήτευσε. Σε ευχαριστώ Jen σ’ αγαπώ!!! Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η Lawrence στο instagram και αστειευόμενη έγραψε: Ήθελες μια Porsche @krisjenner! Κρατάω τις υποσχέσεις μου!