Η Jennifer Garner έβγαλε βόλτα την… κότα της!

Η Jennifer Garner έβγαλε βόλτα την… κότα της!

Άλλοι έχουν σκύλο, άλλοι γάτα, η Jennifer Garner όμως είπε να κάνει την διάφορα και έχει για pet μια κότα και μάλιστα την βγάζει βόλτα με το λουράκι της.

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media, η ηθοποιός παραπονιέται που δεν υπάρχει ημέρα αφιερωμένη σε αυτους που έχουν κατοικίδιο κότες, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με τη ζωή της (If there isn’t a Chicken Lady Day, there really should be. Man, my life gets more exciting all the time) αποκαλύπτοντας ότι το όνομά της είναι Ρέιτσελ ΜακΆνταμ και πως το πήρε από την ηθοποιού στην ταινία «Τα Κακά Κορίτσια».

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram κρατά με λουρί τη κότα και την έχει βγάλει βόλτα.

«Αν δεν υπάρχει Ημέρα Κοτόπουλου, τότε θα έπρεπε πραγματικά να υπάρχει» έγραψε. «Φίλε, η ζωή μου γίνεται όλο και πιο συναρπαστική» πρόσθεσε και συνέχισε: «Γνωρίστε τη μία από τις κυρίες μας, την Ρετζίνα Τζορτζ. Η Ρετζίνα λατρεύει τις μεγάλες βόλτες, τα αποξηραμένα έντομα και το λάχανο. Η Ρετζίνα μισεί τους… υδατάνθρακες».