Η Jennifer Aniston παρέλαβε βραβείο για την καριέρα της και έδωσε τον καλύτερο λόγο εξυμνώντας τα “Φιλαράκια”

Η Jennifer Aniston παρέλαβε βραβείο για την καριέρα της και έδωσε τον καλύτερο λόγο εξυμνώντας τα "Φιλαράκια"

Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα People’s Choice Awards, με την 45η τελετή βράβευσης να λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια με το κοινό που αποφάσισε τις αγαπημένες τις αγαπημένες του ταινίες, τραγούδια και ηθοποιούς!

Η Jennifer Aniston ήταν μια από τις γυναίκες που βραβεύτηκε με ένα από τα πιο τιμητικά βραβεία της βραδιάς, το Icon Award που τιμάει την συνολική πορεία της στον χώρο του θεάματος.

Το βραβείο παρέλαβε από τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Murder Mystery, Adam Sandler.

Η 51χρονη ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή και μεταξύ άλλων μίλησε, φανερά συγκινημένη, για τα «Φιλαράκια» που ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της αλλά και το iconic κούρεμα που έχει μείνει στην ιστορία.

«Δεν κάνουμε τις ταινίες και τις σειρές για τους κριτικούς, για τους συναδέλφους μας ή για να κάνουμε τους δικούς μας περήφανους. Το κάνουμε…για τα λεφτά. Αστειεύομαι. Το κάνουμε για εσάς και τίποτα δεν θα είχε αξία χωρίς εσάς. Σας αγαπώ. Όταν μου είπαν ότι θα πάρω αυτό το βραβείο σκέφτηκα «Θεέ μου, βρίσκομαι τόσον καιρό στη δουλειά;» και μετά συνειδητοποίησα ότι όντως βρίσκομαι.», είπε η Jennifer.

«Αν έχω δικαίωμα στη λέξη “icon” είναι μόνο επειδή είχα τη δυνατότητα να είμαι σε μια θρυλική σειρά, με θρυλικούς ηθοποιούς και θρυλικό κούρεμα. Τα “Φιλαράκια” ήταν ένα δώρο ζωής και δεν θα στεκόμουν εδώ χωρίς αυτή την καταπληκτική σειρά, αυτούς τους καταπληκτικούς πέντε ηθοποιούς και φυσικά χωρίς αυτό το κοινό που έμεινε μαζί μας. Πιστέψατε σε εμάς, πραγματικά το κάνατε και πιστέψατε σε εκείνα τα εξωπραγματικά διαμερίσματα», ανεφέρε η Aniston και κατέληξε λέγοντας:

«Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Σας αγαπώ!».