Η Jennifer Aniston μοιράστηκε την αστεία διασκευή του “I’ll be there for you”

Η Jennifer Aniston μοιράστηκε την αστεία διασκευή του “I’ll be there for you”

Η Jennifer Aniston είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους followers της.

Τα «Φιλαράκια» είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ από τις ζωές μας, 16 χρόνια μετά το φινάλε και ενθουσιαζόμαστε με κάθε reunion των πρωταγωνιστών ενώ περιμένουμε και την τηλεοπτική τους επιστροφή, που αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

Η πανδημία ήταν και η αφορμή για ένα βίντεο που έκανε story η Jennifer. Ο Ιρλανδός τραγουδιστής JC Stewart ανέβασε τη γνωστή μελωδία από τα «Φιλαράκια» και το “I’ll be there for you”, αλλά με στίχους προσαρμοσμένους στις φετινές συνθήκες.

Το “I’ll be there for you” έγινε “I’ll be here all day/ Looking into the fridge/ I’ll be here all day/ Just bingeing Tiger King/I’ll be here all day/You will be too”.

Η λεζάντα στο TikTok video του λέει «Αν γυρνούσαν τα Φιλαράκια το 2020». Πού να ήξερε λοιπόν ο JC ότι η Jennifer Aniston θα το έκανε story στο Instagram της.

 

«Λοιπόν, η Jennifer Aniston με έβαλε στο Instagram της. Είναι αυτό το σημείο στο οποίο ανακοινώνω την απόσυρσή μου από τη μουσική, αφού η επιτυχία μου έπιασε ταβάνι», έγραψε στο Twitter.

Η Aniston δεν έκανε κάποιο σχόλιο, αλλά η κίνησή της ήταν αρκετή για να δώσει χαρά σε έναν θαυμαστή της σειράς. Διότι και χιούμορ έχει και τον παλμό πιάνει.