Η Jennifer Aniston μας έδειξε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο δεν τσαλάκωσε το φόρεμα της μετά τα SAG

Η Jennifer Aniston μας έδειξε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο δεν τσαλάκωσε το φόρεμα της μετά τα SAG

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του λογαριασμού της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους followers της.

Η ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στη σειρά «The Morning Show», αποκάλυψε πώς κατάφερε να διατηρήσει ατσαλάκωτο το εντυπωσιακό φόρεμα που έβαλε στην απονομή των βραβείων SAG!

Η Jennifer δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία της που είναι ξαπλωμένη στην πίσω θέση του αυτοκινήτου, με το οποίο έφτασε στην τελετή.

«Χωρίς ζάρες… πιο δύσκολο από ό,τι φαίνεται! Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις δυο φωτογραφίες, οι συνάδελφοί μου μου έδωσαν ένα δώρο που θα φυλάω για πάντα και μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τα βραβεία SAG, το The Morning Show και το υπέροχο καστ. Ας επιστρέψουμε στη δουλειά!», έγραψε η Jennifer Aniston στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.