Η Jennifer Aniston καλωσόρισε τον «Chandler» στο Instagram με μια επική σκηνή των Friends

Η Jennifer Aniston καλωσόρισε τον «Chandler» στο Instagram με μια επική σκηνή των Friends

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του λογαριασμού της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους followers της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός με αφορμή την είσοδο του Matthew Perry στο instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να τον καλωσορίσει με τον μοναδικό τρόπο της, με μια επική σκηνή των Friends και μια throwback φωτογραφία τους.

Στο απόσπασμα βλέπουμε την σκηνή όπου Rachel με την Monica δυσκολεύονται να θυμηθούν τι δουλειά κάνει ο Chandler, με αποτέλεσμα να χάσουν το διαμέρισμά τους σε ένα παιχνίδι που έπαιζε η παρέα.

«Έχω πάθει σοκ που ο Matty μπήκε τελευταίος στο Instagram σκεπτόμενη πως ήταν…εεμ…Α! Computer processing TRANSPONSTER [σ.σ. ατάκα από σκηνή στα Φιλαράκια», έγραψε στο post της η Jennifer Aniston.