Η Jennifer Aniston θα υποδυθεί την πρώτη λεσβία γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ

Η Jennifer Aniston θα υποδυθεί την πρώτη λεσβία γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ

Τον πιο υψηλόβαθμο… ρόλο της καριέρας της ετοιμάζεται να ενσαρκώσει η Jennifer Aniston. Η ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της πρώτης γυναίκας προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, στη σειρά «First Ladies» που θα προβληθεί από το Netflix.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Aniston θα υποδυθεί την πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία όμως θα είναι λεσβία και παντρεμένη. Το ρόλο της συζύγου της θα υποδυθεί η κωμικός ηθοποιός Tig Notaro, συνθέτοντας το ζευγάρι Μπέβερλι και Κίσεϊ Νίκολσον. To σλόγκαν της σειράς θα είναι «πίσω από μία πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται πάντα μία ισχυρή… γυναίκα».

Το σενάριο θα αντλεί έμπνευση και από την πραγματική ζωή της Tig Notaro, η οποία συζεί με τη σύντροφο της, Stephanie Allynne, με την οποία γράφουν από κοινού το στόρι της νέας σειράς.

Πρόκειται για ένα προχωρημένο σενάριο, το οποίο θα προκαλέσει αντιδράσεις στους συντηρητικούς κύκλους της αμερικανικής κοινωνίας, όχι τόσο για την ανάληψη της προεδρίας από μία γυναίκα, αλλά σίγουρα για το γεγονός ότι η «πρόεδρος» θα είναι ζευγάρι με μία άλλη γυναίκα.