Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το ρόλος που θα ήθελε να υποδυθεί στο μέλλον

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το ρόλος που θα ήθελε να υποδυθεί στο μέλλον

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του λογαριασμού της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους followers της.

Η ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στη σειρά «The Morning Show», αποκάλυψε πως υπάρχει ένας ρόλος που θα ήθελε να υποδυθεί και δεν το έχει κάνει ακόμα.

Όπως είπε η Jennifer μετά τη νίκη του βραβείου SAG: «Ήθελα να παίξω τη Wonder Woman, αλλά περίμενα πολύ.» Αν και όπως είπε η ηθοποιός μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να παίξει τον υπερήρωα, είπε ότι προσβλέπει σε άλλα έργα.

«Έχω πολλά να κάνω. Ειλικρινά, αισθάνομαι ότι απλά κάνω ένα δημιουργικό βήμα», δήλωσε η Aniston. «Μόλις ανακάλυψα μια νέα αγάπη για την ηθοποιία, έχω πια μια άλλη οπτική.» Και πρόσθεσε: «Πλέον, θέλω να κάνω πολλές κωμωδίες, θέλω οι άνθρωποι να γελούν».