Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τον συμπρωταγωνιστή της που δεν θέλει να μιλάει για τηλεοπτικό reunion των Friends

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τον συμπρωταγωνιστή της που δεν θέλει να μιλάει για τηλεοπτικό reunion των Friends

Οι αναβιώσεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και κυρίως αυτές που προβλήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90, με αρχές του 2000, είναι πλέον αμέτρητες.

Κάποιες από αυτές ήταν επιτυχημένες, άλλες όχι. Μετά από τόσα νέα επεισόδια, οι fans του διάσημου «Friends» σε όλο τον κόσμο, περιμένουν κάποια επίσημη ανακοίνωση για νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, η Jennifer Aniston δήλωσε πώς φαντάζεται ότι θα ήταν η σειρά σήμερα, αναφέροντας:

«Πριν τελειώσει η σειρά, οι θαυμαστές μας ρωτούσαν αν θα επιστρέψουμε με νέα επεισόδια. Με την Courteney (Cox) και η Lisa (Kudrow) μιλάμε γι’αυτό. Είναι στη φαντασία μου. Πραγματικά ήταν η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα έμοιαζε σήμερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τόσες πολλές σειρές αναβιώνουν και με επιτυχία».

Ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει κάποιο μέλος του καστ, από συμπρωταγωνιστές της μάλιστα, που μάλλον δεν ενδιαφέρεται για το ενδεχόμενο επιστροφής με νέα επεισόδια, λέγοντας:

«Ξέρω ότι ο Matt LeBlanc (Joey) δεν θέλει να τον ρωτάνε αυτή την ερώτηση. Αλλά πιθανόν να μπορέσουμε να τον πείσουμε ή να του δώσουμε λίγο χρόνο. Τότε εγώ, η Lisa και η Courteney θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το “Golden Girls” και να περάσουμε τα τελευταία χρόνια μαζί, πάνω σε ψάθινα έπιπλα».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.