Η Jennifer Aniston έγινε 51 ετων και το γιόρτασε με την πιο sexy φωτογράφιση

Η Jennifer Aniston έγινε 51 ετων και το γιόρτασε με την πιο sexy φωτογράφιση

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του λογαριασμού της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους followers της.

Η ηθοποιός του Hollywood έγινε 51 και το γιόρτασε, κάνοντας μία απίστευτα sexy φωτογράφιση.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της στη Sandra Bullock για το Interview Magazine και μίλησε για την αλληλοϋποστήριξη που πρέπει να έχουν οι γυναίκες, αλλά και για το τι σκοπεύει να κάνει η ίδια στη ζωή της μελλοντικά.

Όπως αναφέρει η Jennifer, “Είναι σαν να έχω περασμένο ένα screenshot στον εγκέφαλό μου για το μέλλον, όπου βλέπω και ακούω τον ωκεανό, ακούω γέλια, βλέπω παιδιά να τρέχουν, ακούω τον πάγο να πέφτει μέσα στο ποτήρι και μυρίζω το φαγητό που ετοιμάζεται. Όλα αυτά υπάρχουν μέσα στο μυαλό μου ήδη και με κάνουν να νιώθω πολύ ευχάριστα”.

Εντυπωσιάζοντας για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της, η Aniston οραματίζεται ένα ποιοτικό μέλλον για τον εαυτό της, ενώ η φωτογράφιση της αποδεικνύει πως νιώθει πιο νέα από ποτέ μετά την προσωπική της Πρωτοχρονιά!