Η Gigi Hadid αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Gigi Hadid αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Gigi Hadid διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή αφού το top model θα γίνει μητέρα και πλέον ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδί που θα αποκτήσει με τον Zayn Malik.

Κρύβοντας για αρκετό διάστημα, την κοιλιά της εγκυμοσύνης της, η star προτιμάει να διατηρεί για εκείνη και τον φίλο της, τις τρυφερές ιδιωτικές στιγμές που ζουν λίγο πριν γίνουν οι δυο τους γονείς.

Η Hadid πρόσφατα, δέχτηκε να λύσει την περιέργεια ενός fan της στο Twitter, ο οποίος τη ρώτησε εάν συνεχίζει να ιππεύει με ασφάλεια το άλογό της όσο είναι έγκυος και αν υπάρχει κάτι που πραγματικά της λείπει από την παλιά της καθημερινότητα.

Η Gigi απάντησε πως της λείπει η ιππασία, καθώς όπως έγραψε: “Νωρίτερα, τα κατάφερνα, έστω δειλά, αλλά τώρα, όχι και μου λείπει πολύ”.

Το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί ενώ η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες της εγκυμοσύνης της, τον Απρίλιο στο The Tonight Show του Jimmy Fallon.

Μιλώντας για το πάθος της με τα άλογα, είναι γνωστό πως λατρεύει πλέον τη ζωή κοντά στη φύση, καθώς και να περνάει χρόνο στη φάρμα μαζί με την μητέρα της, Yolanda Hadid, έχει δηλώσει:

“H ζωή στη φάρμα με πηγαίνει πίσω στα παιδικά μου χρόνια και μου θυμίζει ότι τα μικρά πράγματα έχουν αξία όπως η τέχνη, η κηπουρική, η yoga, η μαγειρική και το να περνάω χρόνο με αυτούς που αγαπάω και τα ζωάκια χωρίς να με απασχολεί τι φοράω και πώς είναι τα μαλλιά μου. Η ελευθερία της φύσης με γιατρεύει”.

Το μοντέλο δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες στη ζωή της, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει και πώς να αποφορτίζεται από τα φλας της δημοσιότητας λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.