Η Ester Expósito δεν κρύβει πλέον τη σχέση της με τον Alex Speitzer | Δείτε τους να ποζάρουν μαζί

Η Ester Expósito δεν κρύβει πλέον τη σχέση της με τον Alex Speitzer | Δείτε τους να ποζάρουν μαζί

Μετά το La Casa De Papel βλέπουμε πως ακόμη μία ισπανική σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία, καθώς το Elite έχει κερδίσει το κοινό παγκοσμίως.

Την Ester Exposito την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Netflix, στο ρόλο της Carla.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Ester αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια φωτογραφία που ποζάρει τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Alex Speitzer.

Η Ester και ο Alex συναντήθηκαν στο σετ του “Have Has to Die“, του πρώτου θρίλερ του Manolo Caro, διευθυντή της La casa de las flores. Προφανώς, η σπίθα μεταξύ των δύο ηθοποιών πήδηξε αμέσως και, προφανώς, ξεκίνησαν τη σχέση τους στα τέλη του 2019.

Η κρίση του coronavirus τους έχει κρατήσει χωριστά για 3 μήνες, αφού ο Alex βρισκόταν στο Μεξικό και ο Ester στην Ισπανία, αλλά η απόσταση δεν υπονόμευσε την αγάπη και των δύο και, μόλις ήταν σε θέση, συναντήθηκαν ξανά.

Η πρέσβειρα της Yves Saint Laurent δεν κρύβει πλέον τη σχέση της και έχει καυχηθεί για αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω φωτογραφίας που έχει μοιραστεί στις ιστορίες της στο Instagram, συνδυάζοντας το όνομα χρήστη του Alex με μια μικρή καρδιά.

Ο Alex Speitzer είχε ήδη επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Ester Expósito στις αρχές Μαΐου, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία και των δύο συνοδευόμενη με το μήνυμα “Και μου λείπεις“, συνοδευόμενη με λευκή καρδιά.