Η Emma Corrin απαντάει στις φήμες που θέλουν το παλάτι οργισμένο με την 4η σεζόν του The Crown

Η Emma Corrin απαντάει στις φήμες που θέλουν το παλάτι οργισμένο με την 4η σεζόν του The Crown

Ο 4ος κύκλος του The Crown είναι πλέον διαθέσιμος στο Netflix και μάλλον έχει φέρει δυσαρέσκεια στο Παλάτι μιας και αναφέρεται στη δεκαετία του ’80 και τον ταραχώδη γάμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα.

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη βασιλική οικογένεια της να είναι οργισμένη με την προσθήκη της ιστορίας της πριγκίπισσας Diana στην 4η σεζόν της σειράς.

Η Emma Corin που υποδύεται τον ρόλο, κλήθηκε να απαντήσει στα όσα ακούγονται σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tamron Hall Show.

«Είναι δύσκολο. Νομίζω ότι όλοι μας πάντα προσπαθούμε και υπενθυμίζουμε στον καθένα ότι η σειρά στην οποία συμμετέχουμε λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ως μυθιστόρημα.

Προφανώς, έχει τις ρίζες της στην πραγματικότητα και σε μερικά γεγονότα, αλλά το σενάριο του Peter Morgan είναι σαν μυθιστόρημα», εξήγησε η Emma Corin προσθέτοντας:

«Καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο ο κόσμος ταράχθηκε, γιατί πρόκειται για τη βρετανική ιστορία και με τη Diana, ξέρεις, υποθέτω πως αυτό που συνέβη είναι κάτι πάρα πολύ φρέσκο ακόμη», δήλωσε η Emma Corrin.