Η Ellen DeGeneres τρολάρει τις Kardashians

Η Ellen DeGeneres τρολάρει τις Kardashians

Η φρενίτιδα των Kardashians δεν σταματά στις ΗΠΑ καθώς το δημοφιλές reality συνεχίζει να σημειώνει απίστευτη επιτυχία και τα μέλη της οικογένειας έχουν μπει για τα καλά στις ζωές όλων.

Για ένα ακόμη Halloween, η Ellen DeGeneres αποφάσισε να βγάλει στην εκπομπή, τη δική της Kardashian. Ντύθηκε ως η «λιγότερο γνωστή αδερφή» της οικογένειας, η Karla Kardashian. Στο επεισόδιο του The Ellen DeGeneres Show είδαμε την παρουσιάστρια να σατιρίζει και πάλι τις Kardashians με αφορμή το Halloween.

Στο βίντεο που έχει ήδη βγει στο YouTube την βλέπουμε να φοράει μία μακριά ξανθιά περούκα, φανταχτερά νύχια και… φουσκωμένη κοιλίτσα!

«Έχω νέα κοιλίτσα κάτω από τις καμπύλες μου», λέει στο κοινό της η Ellen DeGeneres. «Ξέρετε ότι αυτό σημαίνει είτε ότι είμαι έγκυος ή ότι φόρεσα τα ενθέματα για τα οπίσθιά μου ανάποδα», λέει και κάνει άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια και χειροκροτήματα.

H κωμικός σατιρίζει την οικογένεια με το δικό της τρόπο, ενώ λίγο αργότερα στο πλατό εμφανίζεται η Kourtney Kardashian και η Kendall Jenner!