Η Ellen DeGeneres σκέφτεται να αποσυρθεί μετά από τις καταγγελίες εργαζομένων της

Η Ellen DeGeneres σκέφτεται να αποσυρθεί μετά από τις καταγγελίες εργαζομένων της

Την επιθυμία της να αποσυρθεί για λίγο από τις εκπομπές εξέφρασε η Ellen DeGeneres σύμφωνα με την Telepictures, που είναι η εταιρεία παραγωγής του «The Ellen DeGeneres Show».

Συγκεκριμένα, δήλωσαν στον ιστότοπο DailyMail.com, ότι η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να αποσυρθεί ύστερα από τις καταγγελίες συνεργατών της που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για «τοξικές» συνθήκες στο χώρο εργασίας, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.

«Πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την προσωπική της φήμη από αυτό που συμβαίνει είναι να σταματήσει την εκπομπή», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής.

«Η αλήθεια είναι ότι ήξερε τι συνέβαινε – είναι το σόου της… Μπορεί να κατηγορηθεί οποιοδήποτε στέλεχος, αλλά η Ellen είναι τελικά εκείνη που φταίει».

Πηγή που επικαλείται το Page Six υποστηρίζει ότι:

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ellen είναι κακή και απίστευτα δύστροπη. Τώρα που η Warners ξεκίνησε έρευνα, υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που προβαίνουν σε καταγγελίες που δεν μπορούν να τις αγνοήσουν. Αυτό βάζει τη Warners σε μια δύσκολη θέση σχετικά με το συμβόλαιο της Ellen – επένδυσαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στη συμφωνία τους μαζί της. Εάν αποφασίσουν ότι θέλουν να τη διώξουν -κάτι που φαίνεται όλο και πιο πιθανό- αυτό θα είναι ένα μεγάλο νομικό πρόβλημα. Επιπλέον, δεν θα φύγει με τη φήμη της αλώβητη». Η πηγή πρόσθεσε: «Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Ellen».