Η Ellen DeGeneres πιέζει την Mariah Carey να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της

Η Ellen DeGeneres πιέζει την Mariah Carey να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της

Στην δίνη του σκανδάλου για τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή της Ellen DeGeneres έρχεται να προστεθεί και η ομολογία της Mariah Carey που ένιωσε άβολα όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ακούγονται πολλά για το τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή «The Ellen Show», ωστόσο μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην ίδια την διάσημη παρουσιάστρια. Τώρα έρχεται η Mariah Carey να αποκαλύψει μια «άβολη στιγμή» που συνέβη το 2008.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vulture η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πόσο άσχημα ένιωσε όταν η Ellen προσπάθησε να την αναγκάσει να αποκαλύψει πως ήταν έγκυος. Η Mariah Carey είπε ότι στην πραγματικότητα, ήταν όντως έγκυος τότε, αλλά δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο της εκπομπής η Ellen DeGeneres προσπαθεί να αναγκάσει την Mariah να αποκαλύψει πως είναι έγκυος κάνοντας μια πρόποση με σαμπάνια μπροστά στο κοινό – μια κίνηση την οποία η τραγουδίστρια «δυσκολεύτηκε να δεχτεί ακόμη και μετά από πολλά χρόνια».

«Ένιωσα εξαιρετικά άβολα εκείνη την στιγμή. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω» δήλωσε η Mariah Carey στο Vulture. «Και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να διαχειριστώ τα επακόλουθα».

Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή, η Ellen DeGeneres ρώτησε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως η Mariah Carey και ο τότε σύζυγός της Νικ Κάνον, περίμεναν παιδί. «Δεν θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα» απάντησε με δυσαρέσκεια η Mariah Carey. Η Έλεν προσποιήθηκε ότι δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα και έφερε ένα μπουκάλι σαμπάνια προκειμένου να αναγκάσει την Mariah Carey να αρνηθεί να πιει, ομολογώντας ουσιαστικά έμμεσα πως ήταν έγκυος.

Αρχικά η Mariah Carey προσπάθησε να πει ότι η σαμπάνια παχαίνει (αν και δεν έχει καθόλου λίπος) και τότε σκέφτηκε πως αποκλείεται να είχαν πραγματική σαμπάνια στην εκπομπή. Μόλις αντιλήφθηκε ότι έτσι ήταν, η Mariah είπε: «Δεν το πιστεύω ότι μου το έκανες αυτό, Ellen. Αυτή είναι καθαρή πίεση. Βλέπετε τι κάνει η Ellen DeGeneres; Ασκεί πίεση». «Ας πιούμε στην υγεία σου κι ας μην είσαι έγκυος» απάντησε τότε η Έλεν ντε Τζένερις.

Θέλοντας να μην καταλάβει κανείς τίποτα, η Mariah Carey ήπιε μια γουλιά που όμως φάνηκε πως ήταν ψεύτικη, με την οικοδέσποινα να φωνάζει: «Είσαι έγκυος!». Δέκα χρόνια μετά, η Mariah Carey εξηγεί πως την έφερε σε μια πολύ άβολη και δύσκολη θέση, «Δεν ήμουν έτοιμη να το πω σε κανέναν. Μετά από λίγες ημέρες απέβαλα».