Η Ellen DeGeneres έστειλε την Kris Jenner για ψώνια και το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό!

Η Ellen DeGeneres έστειλε την Kris Jenner για ψώνια και το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό!

Ότι αγαπάμε την εκπομπή της Ellen είναι γεγονός, αλλά αυτό που αγαπάμε περισσότερο είναι οι φάρσες που κάνει. Είτε εκείνες στους ίδιους τους καλεσμένους της, είτε αυτές που βάζει τους καλεσμένους της να κάνουν στους απλούς πολίτες.

Αυτή τη φορά, καλεσμένη στην εκπομπή της ήταν η μαμά και manager των KardashianKris Jenner και η Ellen με ένα ακουστικό που είχε στο αυτί της η Kris την καθοδηγούσε σε όλα όσα έκανε και έλεγε μέσα σε ένα κατάστημα που πουλάει προϊόντα έως και 1 ευρώ, τα λεγόμενα στις ΗΠΑ, 99 Cents Only Store

Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό, καθώς οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν περίμεναν να δουν την Kris Jenner στο κατάστημα τους.

Κατά την εμφάνισή της, στο Ellen Show, η Jenner ήταν προετοιμασμένη να αποφύγει τις ερωτήσεις της οικοδεσπότη για τις έγκυες, της Khloé Kardashian και της Kylie Jenner.

Η μαμά των Kardashian έχει τρία εγγόνια και με όσα γράφονται περιμένει άλλα δυο, ένα από Khloe και ένα από την Kylie καθώς και οι δύο τους είναι έγκυες στο πρώτο τους παιδί. Ενώ η Kim Kardashian West περιμένει ένα ακόμα ένα κοριτσάκι, το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Kanye West, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Jenner όσων αφορά τις εγκυμοσύνες για τις δυο κόρες της δηλωσε στην DeGeneres: “Ω, εδώ, μπορώ να αισθανθώ πού πηγαίνει αυτό. Προσπαθεί να με εξαπατήσει για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη “.