Η Diana Gómez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 2η season σειράς “Valeria”

Η Diana Gómez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 2η season σειράς "Valeria"

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην 5η season της Ισπανική σειρά του NetflixLa Case De Papel στο ρόλο της Tatiana, της συζύγου του Berlín (Pedro Alonso).

Η Diana Gómez όμως εκτός από την συμμετοχή της στο La Case De Papel, έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίσης Ισπανική σειρά Valeria, στο ρόλο της Valeria Férriz Henares.

Η σειρά Valeria έχει τη δική της πορεία στο Netflix και είναι μια από τις άκρως επιτυχημένη.

Για αρκετές εβδομάδες η σειρά που έχει χαρακτηριστεί ως σύγχρονο “Sex & the City” και είναι εμπνευσμένη από τα βιβλία της Elísabet Benavent, κατάφερε να εγκατασταθεί πολύ άνετα στο Top 10 του Netflix στη χώρα μας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η πολυαναμενόμενη 2η season επιστέφει με πρωταγωνιστή τη Diana Gómez, καθώς και τη Silma López, τον Maxí Iglesias, την Teresa Riott, τον Ibrahim Al Shami και την Paula Malia. “Το cast παραμένει άθικτο“, προσθέτει η συγγραφέας που ανοίγει νέο ρόλο ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Diana με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς που ξεκίνησαν, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τις συμπρωταγωνίστριες της, λαμβάνοντας και τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

«Tους αγαπώ», σχολίασε η Diana Gómez στο post της.