Η Demi Lovato βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό

Η Demi Lovato βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Demi Lovato έμπαινε για δεύτερη φορά στη ζωή της σε ένα κέντρο απεξάρτησης και αναζητούσε τον εαυτό της μακριά από τις καταχρήσεις.

Τα πράγματα φαίνονταν πολύ δύσκολα για εκείνη, όμως ένα χρόνο μετά δείχνει να έχει αφήσει πίσω της όλα τα ψυχολογικά προβλήματα και σημαντικό μερίδιο σε αυτό φαίνεται να κατέχει η νέα της σχέση με τη θρησκεία, με τον Θεό και το Χριστό.

Αυτό αναφέρει η ίδια στις αναρτήσεις που έκανε από το ταξίδι της στο Ισραήλ. Η Demi ταξίδεψε σε μια χώρα που είναι συνδεδεμένη με την πίστη της, με στόχο να βρεθεί και να στηρίξει ένα κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Μάλιστα, επισκέφτηκε όλα τα σημαντικά θρησκευτικά μνημεία, ανάμεσα τους και τον Ιορδάνη ποταμό, στον οποίο βαφτίστηκε και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό απ΄αυτή την εμπειρία, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

«Είμαι μια Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Μεγάλωσα ως Χριστιανή κι έχω Εβραίους προγόνους. Όταν μου προσέφεραν την ευκαιρία να επισκεφτώ τα μέρη που διάβαζα στη Βίβλο καθώς μεγάλωνα, είπα αμέσως Ναι. Υπάρχει κάτι μαγικό στο Ισραήλ. Δεν έχω νιώσει ποτέ μεγαλύτερη πνευματικότητα και σύνδεση με τον Θεό. Είναι κάτι που μου έλειπε τα τελευταία χρόνια.

Η πνευματικότητα είναι πολύ σημαντική για μένα…το να βαφτίζομαι στον Ιορδάνη ποταμό, ένα μέρος στο οποίο βαφτίστηκε ο Ιησούς Χρηστός – δεν έχω ξανανιώσει τόσο ανανεωμένη στη ζωή μου. Αυτό το ταξίδι ήταν τόσο σημαντικό για τη ζωή μου, την καρδιά και την ψυχή μου. Είμαι ευγνώμων για τις στιγμές και για το ότι γέμισα το κενό του Θεού στην καρδιά μου. Ευχαριστώ Ισραήλ που με δέχτηκες».