Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας είναι το να μην μπορεί κανείς να δει τους αγαπημένους του.
Μια από αυτούς είναι και η πρωταγωνίστρια της σειράς Friends, Courteney Cox που το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς δεν έχει δει τον σύντροφό της από την ημέρα που η California μπήκε σε lockdown τον Μάρτιο.
Συγκεκριμένα η Courteney Cox σε ένα επεισόδιο του podcast Vinyl Supper, αποκάλυψε πως έχει επτά μήνες να δει τον αγαπημένο της, τον Johnny McDaid, λέγοντας: “Έφυγε την επόμενη ημέρα αφού όλη η χώρα μπήκε σε καραντίνα. Τουλάχιστον η Καλιφόρνια, νομίζω πως η Νέα Υόρκη ήταν πριν από εμάς”.
“Στην αρχή σκεφτόμουνα ‘Τι θα κάνω τώρα;’. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Έχω μάθει να μαγειρεύω πολύ καλύτερα, το έχω τελειοποιήσει”. “Οι Κυριακές είναι διαφορετικές”, συνέχισε η Cox και πρόσθεσε: “Μου λείπουν πολλά, παρόλο που ο κόσμος πλέον σκέφτεται ‘Εντάξει, βρισκόμαστε σε καραντίνα άρα είμαστε ασφαλείς’. Αρέσει στον κόσμο να πηγαίνει στη παραλία οπότε δεν νιώθω τόσο μόνη μου τα σαββατοκύριακα”.
Η Courteney Cox προσθέτει: “Έχω δυο φίλους που θα περνούσαμε την καραντίνα μαζί, όμως το προτιμώ γιατί αν δεν μπορώ να είμαι με τον John δεν θέλω να είμαστε μόνο οι δυο με με την Coco (την 15χρονη κόρη της), φοβάμαι λίγο”.