Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει ότι ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, αλλά δεν το ήξερε

Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει ότι ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, αλλά δεν το ήξερε

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Chrissy Teigen και ο John Legend θα γίνουν γονείς για 3η φορα!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Teigen, η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη, ειδικά καθώς το μοντέλο ήταν κατά λάθος έγκυο όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο για να αφαιρεθούν τα εμφυτεύματα στήθους της.

Οι θαυμαστές της είχαν κάποιες ερωτήσεις και έγραψαν στο Twitter: “Ερώτηση … Η @chrissyteigen μόλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Πριν από τη μείωση του μαστού μου πέρυσι, έκαναν τεστ εγκυμοσύνης. Ήταν έγκυος όταν είχε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο; Νιώθω σαν με το χτύπημα της έπρεπε να είναι έγκυος πριν από αυτό, αλλά θα μπορούσα να κάνω λάθος. Είμαι μπερδεμένη. “

Η Teigen ήταν εντελώς ειλικρινής και έγραψε μια μακρά απάντηση στην ερώτηση. Ξεκίνησε γράφοντας, “Ω, είναι μια ιστορία. Lol” και είναι αλήθεια.

«Έκανα τη ρουτίνα τεστ εγκυμοσύνης που κάνεις πριν από τη χειρουργική επέμβαση . Είπε αρνητικό. Δεν ήταν αρνητικό», εξήγησε η σύντομα μητέρα τριών παιδιών. «Μερικές εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, πήρα ένα τεστ. Και εδώ και πολλά χρόνια, έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης σχεδόν κάθε μήνα, προσεύχομαι να δω μια θετική μέρα. Απλώς ευσεβής τρόπος σκέψης. Ποτέ δεν είχα θετικό.»

«Φοβόμουν», έγραψε. «Ήταν αρκετά θετικό ότι δεν έπρεπε να βγάλεις τα βυζιά σου όταν είσαι έγκυος; Αρκετά σίγουρος.»

Η Teigen αποκάλυψε περαιτέρω: “έτσι το πρωί της κυκλοφορίας του άλμπουμ του John, ξυπνά στις 3 το πρωί για να κάνει Good Morning America. Ξύπνησα μαζί του και ήταν σαν τον άνθρωπο, θα έπρεπε να κάνω το μηνιαίο τεστ μου για να απογοητευτώ … Δεν ήμουν απογοητευμένος. Αλλά φοβόμουν άκαμπτα. Ήταν αρκετά θετικό ότι δεν έπρεπε να βγάλεις τα βυζιά σου ενώ είσαι έγκυος; Αρκετά σίγουρος.”

Ο John Legend και η Chrissy Teigen συγκλονίστηκαν από την ανακάλυψη, ειδικά καθώς ο συγγραφέας Cravings είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. “Προσευχηθήκαμε λοιπόν στους θεούς χειρουργικής στήθους ότι όλα θα ήταν εντάξει. Πήγαμε σε κάθε ραντεβού τρομοκρατημένο. Ακόμη και χωρίς τη χειρουργική επέμβαση, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος ούτως ή άλλως. Έτσι, οι πιθανότητες απλά ένιωθαν … άσχημα.”

Η Teigen εξήγησε, “Αλλά αυτό που λένε τόσο συχνά μπορεί να είναι αλήθεια. Όταν σταματάς να προσπαθείς, η ζωή έχει έναν τρόπο να σε εκπλήξει. Εν ολίγοις, τα βυζιά μου πονάνε.”

Τέλος, το μοντέλο ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους: “Επίσης, έχετε δει πόσο τραχιά τους τελευταίους μήνες ήταν για μένα εδώ. Λοιπόν τώρα ξέρετε γιατί απλώς εκτιμούσα όλη την αγάπη και την υποστήριξη μέσω όλων, ειδικά αφού δεν το ήξερες. Σκέφτηκες ότι ήμουν στο άγχος του Διαδικτύου.”

Η Teigen συνέχισε να λέει ότι παρά τα καλά νέα εξακολουθεί να είναι «πολύ ανήσυχη».

«Μέρος μου χάνει την ασφάλεια των τέλειων εμβρύων μου, που δημιουργήθηκαν στο μικρό τους πιάτο. Ένιωσαν ανέγγιχτοι και ασφαλείς», έγραψε.

«Η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν μια καταπληκτική επιλογή για να μπορέσουμε να κάνουμε . Τόσο δύσκολο, αλλά έχουμε δύο όμορφα τέρατα από αυτό. Σας υπόσχομαι, ποτέ δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορούσα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά της παίρνουν τις ειδήσεις, η Teigen αποκάλυψε ότι δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

«Η Λούνα είναι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη», έγραψε. «Μίλια, όχι τόσο πολύ. Ζηλιάρης!»

Λίγες ώρες αργότερα, η Chrissy Teigen έδειξε το αυξανόμενο μωρό της στο Instagram Stories και το Twitter της.

«Κοιτάξτε αυτό το τρίτο μωρό», λέει η Teigen στο βίντεο, ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη σε ένα ζευγάρι μαύρες κολάν και ένα ανοιχτό σακάκι. “Τι … ω Θεέ μου.”