Η Cher βγάζει το δικό της άρωμα με το όνομα «Cher Eau de Couture»

Η Cher βγάζει το δικό της άρωμα με το όνομα «Cher Eau de Couture»

Η Cher βγάζει στην αγορά το δικό της άρωμα, με το όνομα «Cher Eau de Couture».

Μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η σούπερ σταρ άργησε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς ήταν πρωτοπόρα από τις διασημότητες που κυκλοφόρησαν άρωμα. Το 1987 η Cher κυκλοφόρησε το «Uninhibited», το οποίο όμως δεν έλαβε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.

Έτσι οι περισσότεροι θεωρούν ως το πρώτο άρωμα το «White Diamonds» της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το οποίο όμως βγήκε στην αγορά το 1991. Λίγα χρόνια αργότερα, ήρθε το Glow από την J.Lo, ακολούθησε το «Curious» από την Britney Spears και από εκεί και ύστερα ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Το νέο άρωμα της Cher χρειάστηκε τέσσερα χρόνια μέχρι να πάρει την τελική μορφή ή καλύτερα την τελική του οσμή.

Η Cher μίλησε στο Allure για το νέο της εγχείρημα τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να πω ακριβώς γιατί χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια. Τίποτα άλλο δεν μου πήρε τέσσερα χρόνια, ήξερα πότε το είχα, αλλά μερικές μέρες μετά άλλαζα γνώμη».

Το «Cher Eau de Couture» μοιάζει πολύ με το «μύθο του Hollywood». Είναι τολμηρό. Απαιτεί την προσοχή. Είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο. Είναι απροσδόκητο. Είναι οικείο, σαν να το γνωρίζετε ολόκληρη τη ζωή σας, σημειώνει το περιοδικό. Cher (το άρωμα) της Cher (ο μύθος) μυρίζει γλυκά, πρασινάδα, και είναι τόσο ζεστό όσο και κρύο.

«Μου αρέσει η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου γρασιδιού, έφτιαχνα τροχούς μ’ αυτό και θυμήθηκα ότι είχε πολύ καλό άρωμα», θυμάται ο Cher. «Λατρεύω τη μυρωδιά του ποπ κορν και της πίτας με κολοκύθα, η μαμά μου πάντα μύριζε ωραία, ξέρω ότι μερικές φορές φορούσε το “Joy”, αλλά ήταν σαν να φορούσε διαμάντια».