Η Blanca Suárez αποκαλύπτει ότι το «Las chicas del cable» μαγνητοσκόπησε και ένα εναλλακτικό τέλος

Η Blanca Suárez αποκαλύπτει ότι το «Las chicas del cable» μαγνητοσκόπησε και ένα εναλλακτικό τέλος

Τα κορίτσια του Las chicas del cable είπαν αντίο στο κοινό με την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της 5ης season της σειράς του Netflix και οι πρωταγωνιστές μίλησαν στο FDS Live! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην πορεία της σειράς, αναλύοντας το τέλος της και λέγοντας αναμνήσεις και ανέκδοτα.

Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν η βόμβα που είχε προετοιμάσει η Blanca Suárez: “Πρέπει να πω ότι υπάρχουν τροποποιήσεις στο τελευταίο κεφάλαιο…” , είπε, αφήνοντας όχι μόνο εμάς και τους θεατές έκπληκτους, αλλά και τους συναδέλφους της, οι οποίοι δεν δεν ήξεραν τίποτα.

“Ηχογραφήσαμε ένα τέλος στο οποίο, στην ίδια τη σειρά, τιμήθηκαν εκείνα τα καλωδιακά κορίτσια”, εξήγησε η ηθοποιός που έπαιξε τη Lidia Aguilar στη σειρά, και πρόσθεσε:

«Οι τηλεφωνήτριες δίνουν κυριολεκτικά τη ζωή τους για αιτία, για τα μελλοντικά κορίτσια του καλωδίου και για όλους τους επιβάτες του τρένου που δραπετεύει στο εξωτερικό. Και υπήρξε μια περικοπή και ξαφνικά εμφανίστηκε στην τηλεφωνική εταιρεία, στη δεκαετία του ογδόντα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι μια τηλεφωνική εταιρεία όπως η Telefónica de Gran Vía, στην οποία είχαν κρατήσει μερικούς πίνακες διανομής και μια περιοχή ως μουσείο για το πώς ξεκίνησε ολόκληρο το θέμα της τηλεφωνίας».

Σε αυτό το εναλλακτικό τέλος, εμφανίστηκε η Blanca Suárez, αλλά δεν έπαιζε τη Lidia – καθώς αυτός ο χαρακτήρας πέθανε μαζί με τους συντρόφους της -:

«Υπήρχαν απόγονοι των κοριτσιών και μερικοί χαρακτήρες που ήταν ήδη μεγαλύτεροι και έδωσαν μια σειρά μερικών πιάτων σε φόρο τιμής στα κορίτσια. Στην περίπτωσή μου, έπαιξα τη δική μου κόρη, την Εύα, ο Πάμπλο εμφανίστηκε ως ενήλικας, ο Φρανσίσκο εμφανίστηκε να κάνει ομιλία… Τελικά αυτή η ακολουθία έχει εξαλειφθεί», αποκάλυψε η Blanca, η οποία λέει ότι συμφωνεί με το τέλος που εμφανίζεται στο κοινό, αν και επισημαίνει ότι διαγράφοντας αυτήν την ακολουθία: «Ήμουν λίγο λυπημένος γιατί ήταν αστείο να μας βλέπεις να μεταφερθούμε σε άλλους χαρακτήρες».

Χωρίς αυτό το τέλος, αλλά με ένα άλλο πολύ συναρπαστικό που περιλάμβανε έναν τραγικό θάνατο και ονειροπόληση στην εταιρεία, το Las chicas del cable είπε αντίο στους θεατές μετά από πέντε σεζόν.