Η Blanca Suárez αλλάζει την εμφάνισή της για το μεγάλο φινάλε του “Las Chicas del Cable”

Η Blanca Suárez αλλάζει την εμφάνισή της για το μεγάλο φινάλε του "Las Chicas del Cable"

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του Netflix, Las Chicas del Cable στο ρόλο της Lidia Aguilar/Alba Méndez.

Η Blanca Suárez ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια ριζοσπαστική αλλαγή που έκανε αλλά για το μεγάλο τέλος του “Las Chicas del Cable“.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Insgram μια φωτογραφία στην οποία μοιάζει με ένα τέλειο μοντέλο από τη δεκαετία του ’30 των Ηνωμένων Πολιτειών, συνοδευόμενο από τον Nico Romero και τον Miguel Diosdado.

Με αυτό η Lidia αποκάλυψε πώς θα είναι τα ρούχα σε αυτά τα τελευταία επεισόδια και υποσχέθηκε εκπλήξεις για το φινάλε του.

“Έχει απομείνει λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα για να παρακολουθήσετε τα τελευταία πέντε κεφάλαια και, μεταξύ πολλών άλλων, θα μπορείτε να δείτε αυτά τα τρία μαζί με αυτές τις πίντες … Γιατί ξαφνικά πηγαίνω στο LA Confidential; Λοιπόν, στις 3 Ιουλίου θα ξέρετε.”, σχολίασε η Blanca Suárez στο post της.

Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες, φαίνεται ότι ο χαρακτήρας του θα εγκαταλείψει το σκούρο χρώμα των μαλλιών του για να το αλλάξει σε μια ισχυρή ξανθιά δείχνει την πιο σαγηνευτική και εντυπωσιακή εικόνα του.

Η Blanca Suárez είχε πει για την πλοκή της σειράς, δηλώνοντας ότι το τέλος μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά ότι θα είναι πολύ καλό γι ‘αυτήν.

Το Madrilenian κλείνει έτσι περισσότερα από τρία χρόνια εργασίας σε αυτήν τη σημαντική παραγωγή του Netflix, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 28 Απριλίου 2017 και από εκεί δημιούργησε ένα στρατό πιστών.

Η τελευταία σεζόν θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις γνωστές ταινίες και πολλές πλατφόρμες.