Η Bella Hadid δωρίζει χρήματα στη Βηρυτό

Η Bella Hadid δωρίζει χρήματα στη Βηρυτό

H έκρηξη στο Λίβανο που σκότωσε σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση τουλάχιστον 171 άτομα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Απλός κόσμος, κράτη και celebrities δωρίζουν ότι μπορούν στους πληγέντες της χώρας ώστε να μπορέσουν και πάλι να σταθούν στα πόδια τους.

Μια από αυτές και η Bella Hadid η οποία στην τελευταία της δημοσίευση εξέφρασε την λύπη της και δήλωσε ότι πρόκειται να στηρίξει τον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου όπως και άλλες μικρότερες οργανώσεις.

Συγκεκριμένα το μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, δημοσίευσε ένα βίντεο με μια ηλικιωμένη να παίζει πιάνο ανάμεσα στα ερείπια και στην συνέχεια πληροφορίες για το πώς μπορεί οποίος θέλει να προσφέρει βοήθεια.

«Τα μάτια και η καρδιά μου κλαίνε για τον Λίβανο. Λυπάμαι που θα πρέπει να υπομείνετε αυτού του είδους την καταστροφή αδέρφια μου… Θα δωρίσω χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, καθώς και σε όλες τις μικρότερες οργανώσεις της τελευταίας φωτογραφίας αυτού του post.

Ελπίζω να κάνετε κι εσείς το ίδιο. 300.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί και έχουν μείνει άστεγοι. Αυτή η έκρηξη έρχεται σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία για τον Λίβανο… με μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση και λιμό, πολιτική αναταραχή, έλλειψη στέγης, την πανδημία και το ποσοστό ανεργίας που ανεβαίνει, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να υποστηρίξουμε τον λαό του Λιβάνου…

Πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτήν την κρίση, #PRAYFORLEBANON αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να υποστηρίξουμε συλλογικά την άμεση ανθρωπιστική βοήθεια.. Σε αγαπώ όλους εκεί έξω. Βηρυτός – Σε τυλίγω με μια χρυσή κουβέρτα φωτός και δύναμης. Σε βλέπω και σε υποστηρίζω. Λυπάμαι.»