Η Ariana Grande συμπλήρωσε 8 χρόνια από το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο

Η Ariana Grande συμπλήρωσε 8 χρόνια από το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο

Η Ariana Grande αφιέρωσε ένα tweet της, στη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την ημέρα που υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο, στις 10 Αυγούστου 2011 με τη Republic Records της Universal Music Group, στην οποία παραμένει έως σήμερα.

Η pop τραγουδίστρια ευχαρίστησε τη δισκογραφική εταιρεία της για τη στήριξη που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

«Υπέγραψα στη Republic Records σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια και κυκλοφόρησα το debut album πριν έξι χρόνια», έγραψε στο Twitter και πρόσθεσε:

«Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου στη Republic και είμαι βαθιά υπερήφανη για κάθε project που έχουμε κυκλοφορήσει μαζί. Η μουσική είναι το πιο ξεχωριστό πράγμα στον κόσμο. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα και στη φωνή μου».

Η Republic Records απάντησε στην τραγουδίστρια: «Είναι τιμή μας που είμαστε οικογένεια! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι για την ανάπτυξή σου και την αφοσίωσή σου. Σου στέλνουμε όλοι την αγάπη του κόσμου.»

Το πρώτο single της Ariana Grande είχε τίτλο «Put Your Hearts Up» και κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου 2011, χωρίς να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.

Η pop star δήλωσε το 2014 στο «Rolling Stone» ότι το «Put Your Hearts Up» ήταν «η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Ο παρθενικός δίσκος της Ariana ονομαζόταν «Yours Truly» και κυκλοφόρησε από τη Republic Records στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, κάνοντας ντεμπούτο στο Νο. 1 των ΗΠΑ.