Η Ariana Grande λανσάρει το άρωμα «Thank U, Next»

Η Ariana Grande λανσάρει το άρωμα «Thank U, Next»

Η Ariana Grande ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου αρώματος «Thank U, Next», το οποίο δανείζεται τον τίτλο του από την ομώνυμη επιτυχία της pop star.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης τη συσκευασία του αρώματος, ένα φιαλίδιο σε σχήμα σπασμένης καρδιάς, αλλά και την ημερομηνία που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων: Το «Thank U, Next» θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αλυσίδα Ulta Beauty στις ΗΠΑ από τις 18 Αυγούστου.

Ο εκπρόσωπος της αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών Ulta Beauty επιβεβαίωσε ότι το άρωμα θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματά της και στο διαδίκτυο και ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και άλλες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το άρωμα φέρει τον τίτλο του τραγουδιού και του άλμπουμ της που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο αντίστοιχα. Η Ariana Grande κατέθεσε αίτημα κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος στις 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία για τα Εμπορικά Σήματα και τις Ευρεσιτεχνίες, το εμπορικό σήμα θα αφορά προϊόντα όπως αρώματα, λοσιόν, σπρέι σώματος, αφρόλουτρα και άλλα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ