Η Angelina Jolie θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο περί δικαιωμάτων με τη Διεθνή Αμνηστία

Η Angelina Jolie θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο περί δικαιωμάτων με τη Διεθνή Αμνηστία

Η Angelina Jolie ανακοίνωσε ότι θα γράψει το πρώτο της βιβλίο.

Ο εκδοτικός οίκος, ο ο οποίος συνεργάζεται με τη Διεθνή Αμνηστία, εστιάζει στην εκπαίδευση της νεότερης γενιάς προκειμένου να γνωρίζει τα δικαιώματά της και να προστατεύεται από τις παραβιάσεις αυτών.

Από τον ελεύθερο λόγο και τη φυλετική διάκριση μέχρι τα περιβαλλοντικά αδικήματα και τα δικαιώματα γενικότερα, ανεξαρτήτως αδικίας, το Know Your Rights (And Claim Them) στοχεύει να καλύψει τα παραπάνω θέματα και να εκπαιδεύσει τα παιδιά σχετικά με τους καλύτερους τρόπους να προστατευτούν νομικά.

Στόχος της Angelina Jolie είναι η ενδυνάμωση των νέων, που θα προέρχεται μέσα από τη γνώση. Όσο περισσότερο οι νέοι γνωρίζουν τους τρόπους διαμαρτυρίας τόσο καλύτερα θα προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Λέγεται ότι η Angelina Jolie, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ζήτημα αφού είδε τόσους πολλούς νέους να διαμαρτύρονται στα πλαίσια του BLM. Την ηθοποιό θα βοηθήσει η Geraldine Van Bueren, η οποία εργάστηκε στη σύμβαση του 1989 “Τα δικαιώματα του παιδιού” για τον ΟΗΕ.

Το βιβλίο, που θα εκδοθεί από το Anderson Press, απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας έως 18 ετών. Θα αντιμετωπίσει το θέμα των ψευδών ειδήσεων, καθώς επίσης το ζήτημα της παραπληροφόρησης και την παραβίαση των δικαιωμάτων.

Η Angelina Jolie μοιράστηκε:

“Σήμερα έχουμε νέους εμπλεκόμενους και έτοιμους να πολεμήσουν. Αλλά πολλοί αγωνίζονται με παραπληροφόρηση από ενήλικες, έλλειψη συνειδητοποίησης των δικαιωμάτων τους και έλλειψη γνώσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ιδιαιτεροτήτων των δικαιωμάτων τους, την εφαρμογή τους στη χώρα και τις συνθήκες στις οποίες ζουν”.