Η Angelina Jolie ετοιμάζεται για την ταινία «Maleficent 2»

Η Angelina Jolie ετοιμάζεται για την ταινία «Maleficent 2»

Στο σύμπαν των live-action ταινιών της Disney εμφανίστηκε ένας νέος πρίγκιπας. Συγκεκριμένα, στη ταινία φαντασίας «Maleficent 2» ο ηθοποιός, Χάρις Ντίκινσον θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιπ, τον οποίο θα ερωτευτεί η Ελ Φάνινγκ (πριγκίπισσα Ορόρα). Με την Angelina Jolie στον πρωταγωνιστικό ρόλο η ταινία «Maleficent» αφηγείται την ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης» από την πλευρά της κακιάς μάγισσας.

Η Jolie θα επιστρέψει στο σίκουελ της «Maleficent», στο οποίο εκτός από τον πρίγκιπα Φίλιπ, νέος ρόλος θα είναι και εκείνος της μητέρας του. Σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο είναι η ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ, σύμφωνα με το Variety. Ο Εντ Σκράιν εντάχθηκε επίσης στο cast και επιλέχθηκε για τον ρόλο του κακού.

Στο ρόλο του πρίγκιπα εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία ο Μπρέντον Τουέιτς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Titans» και δεν είχε χρόνο για να συμμετάσχει στο “Maleficent 2“. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Γιοακίμ Ρόνινγκ, ένας από τους σκηνοθέτες του film «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια».

Η πρώτη ταινία ήταν μεγάλη εμπορική επιτυχία με έσοδα που έφθασαν τα 758.5 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο 21 ετών Χάρις Ντίνκινσον πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Darkest Minds» που βασίστηκε στο ομώνυμο πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Alexandra Bracken. Πρωταγωνιστεί επίσης στην τηλεοπτική σειρά «Trust» με θέμα την απαγωγή του Πολ Γκετί, εγγονού του Αμερικανού μεγιστάνα, Τζ. Πολ Γκετί.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.