Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για το λόγο του χωρισμού από τον Μάνο Πενθερουδάκη και οι σχέσεις τους σήμερα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για το λόγο του χωρισμού από τον Μάνο Πενθερουδάκη και οι σχέσεις τους σήμερα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιό τους από τον Μάνο Πενθερουδάκη, αλλά και τις σχέσεις του σήμερα.

«Είναι ωραίο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον κόσμο που σε ξέρει, σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Υπό αυτή τη λογική θεώρησα ότι είναι πιο σωστό να είμαι και εγώ εκείνη που θα ανακοινώσει ότι γύρισα σελίδα στην προσωπική μου ζωή. Κάθε χωρισμός κρύβει και μια δυσκολία. Σηματοδοτεί ένα τέλος. Κάθε τέλος είναι και ένα μικρό πένθος. Με τον πρώην σύζυγό μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις.

Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε, όταν περάσαμε 15 χρόνια μαζί και έχουμε μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής μας; Όταν αντιληφθήκαμε ότι τα πράγματα έκαναν τον κύκλο τους, δεν εθελοτυφλήσαμε, αντιθέτως σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε παρακάτω. Στη ζωή δεν πρέπει να σεβόμαστε τις αλλαγές» τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Θυμίζουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2010.

Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι. Η είδηση του διαζυγίου τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2020.